Γυρίσματα – Σκύρος Σποράδες

<-- COde was here -->

Τα Γυρίσματα, είναι ένας όμορφος οικισμός της Σκύρου ιδιαίτερα δημοφιλής το καλοκαίρι

Οι επισκέπτες του νησιού  έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν  την αμμουδερή παραλία του οικισμού  στα γαλάζια νερά του Αιγαίου αλλά και το γαλήνιο περιβάλλον του.

The beautiful beach of Gyrismata

The beautiful beach of Gyrismata

Χτισμένος στη βορειοανατολική ακτή της Σκύρου, οι οικισμός Γυρίσματα απέχει λίγα χιλιόμετρα από τη Χώρα ενώ έχει εύκολη πρόσβαση και προσφέρεται για περιηγήσεις. Όπως σε όλο το νησί έτσι και εδώ οι επισκέπτες θα απολαύσουν όμορφα τοπία και εικόνες της Σκύρου.

Αν και σχετικά μικρός οικισμός συγκριτικά με άλλους της Σκύρου, σίγουρα τα Γυρίσματα έχουν τη δική τους ομορφιά και γοητεία.

Η φυσική ομορφιά και η μορφολογία της περιοχής, προσελκύει τους επισκέπτες προσφέροντας γαλήνιο περιβάλλον και το ιδανικό προορισμό για διακοπές ηρεμίας στη Σκύρο.

Στην περιοχή υπάρχουν αρκετά καταλύματα όπως διαμερίσματα και στούντιος, που προσφέρουν διαμονή με σύγχρονες ανέσεις και παροχές.

Επίσης υπάρχουν και αρκετά εστιατόρια – ταβέρνες, που στο ωραίο περιβάλλον τους θα απολαύσετε νοστιμιές της Σκυριανής κουζίνας, που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας στη Σκύρο.

Γυρίσματα – Προτεινόμενα Ξενοδοχεία και Διαμονή

Ξενοδοχεία και Διαμονή