Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια για Σκύρο

<-- COde was here -->

Ο πιο δημοφιλής τρόπος άφιξης στη Σκύρο είναι με πλοίο. Καθημερινά πραγματοποιείται ένα δρομολόγιο πλοίου για το νησί  από το λιμάνι της Κύμης στη νότια Εύβοια.

Οι μήνες Ιούλιος και Αύγουστος έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση, για αυτό και θα ήταν ασφαλές να έχετε εξασφαλίσει τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια σας για την Σκύρο, νωρίτερα, ειδικά αν ταξιδεύετε με αυτοκίνητο.

ferry-tickets-greece

Για να ξεκινήσετε την αναζήτηση Ακτοπλοϊκών Εισιτηρίων για Σκύρο, απλά συμπληρώστε την παρακάτω σύντομη φόρμα αναζήτησης.

Επιλέξτε ημερομηνίες αναχώρησης και άφιξης που επιθυμείτε, αριθμό επιβατών και θα έχετε όλες τις επιλογές τιμών και διαθεσιμότητας για τις ημερομηνίες που επιλέξατε από όπου μπορείτε να κάνετε αμεσα την κράτηση σας με ασφάλεια.

Για κρατήσεις εισητηρίων και δρομολόγια μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στην ιστοσελίδα της Ναυτικής Εταιρίας Σκύρου  - www.sne.gr

Για περισσσότερες πληροφορίες σχετικά με το λιμάνι της Σκύρου Λιναριά, μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του λιμανιού - www.linariaport.gr

Σκύρος Ναυτική Εταιρεία

banner-skyrosferryΗ Ναυτιλιακή Εταιρεία Σκύρου παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιων μεταφορώναπό  και προς τη Σκύρο και την Κύμη στην Εύβοια, καθώς και σε άλλα νησιά των Σποράδων.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.sne.gr

Πρακτορείο Κύμης Εύβοια - ( + 30 ) 22220 22020 / 22522
Πρακτορείο Σκύρου ( + 30 ) 22220 91790